top of page

Young Ninja Group (ages 3-5)

Public·8 members
Jayson Loayon
Jayson Loayon

Film Indian Chandni Chowk To China Online Subtitrat In Romana


Film Indian Chandni Chowk To China Online Subtitrat In Romana
Chandni Chowk to China este o comedie de actiune indiana din 2009, regizata de Nikkhil Advani si avandu-i in rolurile principale pe Akshay Kumar si Deepika Padukone. Filmul este o aventura plina de umor si kung fu, care il urmareste pe Sidhu, un simplu taietor de legume din Chandni Chowk - New Delhi, care este confundat cu o reincarnare a unui razboinic chinez si este dus in China pentru a salva un sat de la un tiran. Filmul este primul film indian care a fost filmat in China si a avut o lansare internationala distribuita de Warner Bros. Pictures.


Filmul a fost primit cu recenzii mixte de catre critici si public, fiind apreciat pentru scenele de actiune si umorul lui Akshay Kumar, dar criticat pentru scenariu si lungime. Filmul a avut un succes moderat la box office, incasand peste 65 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul a fost nominalizat la cateva premii, inclusiv la IIFA Awards, Stardust Awards si Zee Cine Awards.


Download File: https://miimms.com/2w3sKz


Daca vrei sa vezi filmul Chandni Chowk to China online subtitrat in romana, poti sa il cauti pe platformele de streaming online, cum ar fi Netflix, Hulu sau Prime Video. De asemenea, poti sa il urmaresti pe site-uri de filme online gratuite, dar trebuie sa fii atent la calitatea imaginii si sunetului, precum si la posibilele virusi sau reclame enervante. Iti recomandam sa verifici intotdeauna sursele si sa folosesti un antivirus bun inainte de a accesa orice link.


Speram ca ti-a placut acest articol despre filmul indian Chandni Chowk to China online subtitrat in romana. Daca ai alte intrebari sau sugestii, nu ezita sa ne lasi un comentariu mai jos. Iti multumim pentru atentie si iti dorim vizionare placuta!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

  • Twitter
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page