top of page

Novice Karate Group (ages 8 & up)

Public·15 members
Jayson Loayon
Jayson Loayon

Rio Crtani Film Na Hrvatskom 16


Rio Crtani Film Na Hrvatskom 16
Rio je animirani film iz 2011. godine koji prati avanture plavog makao papagaja Blu-a, koji ne zna letjeti i živi kao ljubimac u Minnesoti. Kada sazna da je možda posljednji od svoje vrste na svijetu, odlazi u Rio de Janeiro u Brazilu da upozna ženku Jewel i spasi svoju vrstu od izumiranja. Međutim, njih dvoje bivaju oteti od strane krijumčara ptica i moraju pobjeći i pronaći put do slobode.


Film je režirao Carlos Saldanha, a glasove su posudili Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jamie Foxx, will.i.am, George Lopez i drugi. Film je bio veliki komercijalni uspjeh, zaradivši preko 484 milijuna dolara širom svijeta. Film je dobio i pozitivne kritike, posebno za svoju animaciju, glazbu i humor. Film je dobio i nominaciju za Oscara za najbolju originalnu pjesmu za "Real in Rio".
Rio Crtani Film Na Hrvatskom 16Film je imao i nastavak, Rio 2, koji je izašao 2014. godine. U nastavku, Blu i Jewel odlaze u Amazonu sa svoje troje djece da upoznaju Jewel-inu obitelj i suoče se s novim izazovima i neprijateljima.


Rio crtani film na hrvatskom 16 je naslov jednog od videa na internetu koji prikazuje šesnaesti dio filma Rio na hrvatskom jeziku. Video je dostupan na platformi SoundCloud . Video traje oko 10 minuta i sadrži neke od scena iz filma, kao što su Blu-ov dolazak u Rio, njegov susret s Jewel, njihovo bježanje od krijumčara i njihovo upoznavanje s drugim pticama. Video je namijenjen ljubiteljima animiranog filma Rio koji žele pogledati film na hrvatskom jeziku ili učiti hrvatski jezik kroz zabavni sadržaj.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

  • Twitter
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page